Načini Dostave

Dostava spletnih naročil

 

Cena dostave
V spletni trgovini CANIPOW ponujamo več opcij dostav vašega spletnega naročila. Način dostave enostavno izberite v postopku zaključka naročila v spletni blagajni.

 

1. BREZPLAČNA DOSTAVA NA DOM
Brezplačna dostava na dom za celotno področje Slovenije preko dostavne službe GLS ali CANIPOW, Kaja Špruk s.p. velja za vse nakupe nad vrednostjo 39,00 €.
Brezplačna dostava velja za vse ideleke v trgovini, razen SUROVE HRANE. Za brezplačno dostavo zmrznjenega programa je dostava brezplačna nad vrednostjo 75€
 

2. DOSTAVA NA DOM - dostavna služba GLS ali CANIPOW, Kaja Špruk s.p.
Enotna cena 4,70 € ne glede na težo naročenih izdelkov. Storitev dostave izvaja dostavna služba GLS ali CANIPOW, Kaja Špruk s.p.

 

3. DOSTAVA V GLS PAKETOMAT ali GLS PAKETNO TRGOVINO (PARCEL SHOP)
Enotna cena 4,70 € ne glede na težo naročenih izdelkov. Lokacije in delovne čase prevzemnih mest si lahko ogledate tukaj. KLIK  

 

4. DOSTAVA ZMRZNJENE HRANE
Enotna cena 7,20 € ne glede na težo naročenih izdelkov. Hrano podjetje GLS dostavi na vaš dom.  Hrano se dostavljo v za to namenjenih termoboksih. Hrana je zapakirana, odposlana in na naslovu prejemnika v roku 24urah.


Več o delovnem času  dostavne službe si lahko ogledate tukaj. KLIK  

 

 

5. LASTNI PREVZEM NA SEDEŽU PODJETJA
Brezplačen prevzem ne glede na vrednost ali vrsto naročila. Lastni prevzem možen samo na sedežu podjetja CANIPOW, Kaja Špruk sp.  Zabrv 42, 1292 Ig  ( LINK – zemljevid )