Kdo smo CANiPOW

Kdo smo CANiPOW

Sva Kaja in Jure ustanovitelja in lastnika podjetja Canipow.
Ideja za prodajo hrane in opreme za male živali je nastala zaradi velike ljubezni do živali in hkrati skrbi, kaj bodo najini ljubljenčki jedli. Do same ideje za uvoz pasje hrane sva prišla skupaj z prijateljema, ki sta tudi sama velika ljubitelji živali. Naša skupna misel, ki nas je vodila do raziskave trga je bila le skrb in želja po KVALITETNI in hkrati cenovno dostopni hrani.

Pri briketirani hrani na Slovenskem trgu smo našli  znamko hrane DINO, ki jo lahko najdete v naši ponudbi.

Za kaj več, pa smo več morali poiskati v tujini. Zato smo po več kot letu dni testiranja in skrbnega izbiranja različnih hran, različnih proizvajalcev končno našli podjetje ADRAGNA, ki na trg ponuja široko paleto pasje in mačje hrane, vse od Premium do Superpremium kvalitete. Njihovi izdelki so na tržišču že več kot 40let in so prisotni kar v 30državah, vizija podjetja je jasna : ''kvalitetna hrana, ki zadostuje visokim iso standardom (UNI EN ISO 9001; UNI EN ISO 14001) , je GMO FREEE in ni testitrana na živalih

Naslednji korak naju je čakal z izbiro ponudbe igrač.
V trenutku sva se spomnila na prijateljico, ki izdeluje motivacijske igrače iz čisto naravne ovčje volne - SHEEPDOG TOYS- .
''Vauu tega pa res ne poznajo vsi, nujno se moramo združiti in pokazati to perfektno idejo še ostalim'' 
To je bil najin stavek v trenutku ko sva se spomnila na njo.

No in ravno tukaj, po vsem tem razmišljanju pa se je pojavila ideja, SLOVENSKE KAKOVOSTI, sama se namreč zavedava, da imamo pri nas veliko proizvajalcev, ki so hkrati tudi veliki ljubitelji živali in prav zaradi tega sestavljajo proizvode s srcem za naše kosmatince.

Najina vizija je jasna!
Spodbujati slovenske proizvode visoke kakovosti.

Zato boste našli pestro izbiro igrač, opreme, surove hrane in naravnih priboljškov, ki so ročno izdelani izpod slovenskih proizvajalcev,ki to delajo z vsem srcem za vas!

Pa naj poveva še nekaj malega o naju:

Sama sva lastnika 9 psov in čredice ovac, ki zahtevajo svojo mero ljubezni in dela z njimi, ki ga neizmerno obožujeva. Številka psov je sicer magična, vendar pa so tudi magično lačni, po dnevih treningov in dela, ki ga opravljamo na kmetiji. Zato je pomembno, da ostajajo v dobri kondiciji in tukaj ravno zaradi vseh aktivnosti je za naju kvaliteta prehrane na prvem mestu!


Sicer pa sva tudi sama po duši športnika. Izredno obožujeva naravo in vsak šport, ki ga lahko povežete z njo. 
V kolikor sva iskrena z vami, nama pri vseh dejavnostih, včasih zmankuje časa za šport, vendar pa je dejavnost s psi tako ali drugače nemogoče obiti brez gibanja.

Več o nas in o tem kar delamo na našem sheepdog centru Ovčarska najdete na naslovu www.ovcarska.com